Nu solliciteren

Uitdagende marketing stage in Zaltbommel!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Zaltbommel
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Uiteraard staat er een marktconforme vergoeding tegenover jouw werkzaamheden
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Weet jij van aanpakken en wil je als marketingstagiair(e) écht meewerken in een kleine, jonge organisatie die internationaal actief is? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match! Naast je marketingcollega's, zul je ook nauw samenwerken met onze salesmanager, om zo samen de internationale hotel- en leisure markt te veroveren! dit bedrijf zet zowel offline-, als online marketing in en jouw functie zal dan ook een combinatie van beide zijn.

Werkzaamheden

Als gedreven marketingstagiair(e) zijn woorden zoals targets, killer campaigns, marketing automation en barter deals geen chinees voor jou. (En mocht het nog wel een beetje chinees voor je zijn dan valt er bij ons nog een hoop te leren.)

Omdat je aan de slag gaat in een klein marketingteam, zul je worden betrokken bij alle marketingwerkzaamheden en op die manier veel leren en jezelf op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen. Denk hierbij aan marketingautomation, fysieke mailingen, online- en offline adverteren, beurzen, etc. Kortom: een veelzijdige functie met de combinatie van online- en offline marketing dus.

Gewenste profiel

Jij: Je bent sociaal, resultaatgedreven, initiatiefrijk en ziet het als een uitdaging om zo veel mogelijk leads te vertalen naar sales qualified leads - ofwel, aanvragen! Daarnaast ben je een doordouwer, oplossingsgericht en gaat geen uitdaging uit de weg. Ook ben je niet vies van een borreltje op z'n tijd want naast die bureaustoel staat er ook een barkruk voor jou klaar in onze eigen bar. ;-)

Wat bieden wij

Ondersteuning krijg je uiteraard van al je collega’s. Je maakt namelijk onderdeel uit van een klein, internationaal team, waarbij sales en marketing nauw samenwerken. Daarbij werk jij vanuit ons kantoor in Zaltbommel. Onze cultuur? Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit maar weten van aanpakken. Daartegenover staat veel leren, teamspirit én fun op de werkvloer. Successen worden gevierd. Goed gevierd! Kortom: ‘Work hard, play hard!’

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.