Nu solliciteren

dit bedrijf Utrecht zoekt leerling kapper/kapster!

Functie Leerling kapper/kapster - dit bedrijf Utrecht
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Utrecht
Uren per week 4 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Vergoeding is afhankelijk van studie en leerjaar.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een leer-werkplek naast jouw kappersopleiding? Wil jij vakbekwaam worden in zowel kleuren als knippen? Ben jij klantvriendelijk en heb jij een sprankelende persoonlijkheid? Dan hebben wij dé job voor jou!

Om het team van dit bedrijf Utrecht te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste: Leerling Kapper/Kapster!

Werkzaamheden

Naast jouw kappersopleiding werken als leerling bij dit bedrijf betekent: "Je werk kunnen doen in het topsegment van de kappersbranche!". Je geeft onze klanten meer dan een behandeling; je biedt ze een beleving in een van onze prachtige salons, van binnenkomst tot en met vertrek. Dit doe je door service te verlenen en net dat beetje extra te geven!

Daarnaast zal de focus binnen jouw stage liggen op:

Gewenste profiel

Enthousiast geworden? Lees dan eerst nog even of je voldoet aan de overige vereisten, want deze zijn voor een stageplaats bij dit bedrijf een must:

Wat bieden wij

Een hele leuke stage in een gezellig team, in een prachtige salon. Volop doorgroeimogelijkheden en een aantrekkelijke vergoeding natuurlijk!

Heb je interesse in dit bedrijf als leerbedrijf? Lijkt het je een uitdaging om ook onze opleiding aan de dit bedrijf Academy te volgen en past het bovenstaande profiel bij jouw wensen en ambities? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie middels een motivatie en CV incl. foto via de solliciteer button!

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.