Nu solliciteren

Uitdagende HBO finance meeloopstage Eindhoven

Functie Junior Controller
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van Finance? En wil jij diversiteit van Finance ervaren in een jong, internationaal en ambitieus bedrijf? Kortom, heb jij zin om veel te leren op het gebied van Finance in de praktijk? Wij zijn op zoek naar een gedreven stagiair(e) die onze accountant komt versterken!

Werkzaamheden

Onze financial controller is op zoek naar iemand die haar kan komen versterken voor ongeveer zes maanden. Als onze stagiair financieel administratief medewerker bied jij ondersteuning aan collega’s. Je beschikt over een uiteenlopend takenpakket. Zo leer je de fijne kneepjes van het vak!

Je zult je onder andere bezig houden met de debiteuren- en crediteurenadministratie.

Aanvullende verantwoordelijkheden in jouw job:

Het uitvoeren van de financiële administraties en factuur codering (btw codes en kostenplaatsen) voor meerdere bedrijven;

Crediteurenbeheer en het boeken inkoopfacturen;

Maandelijks overzicht maken van onkostendeclaraties;

Aanmaken van crediteuren;

Beantwoorden van in- en externe vragen aangaande de administratie.

Voor deze stage word je onderdeel van ons team gevestigd in Eindhoven

Gewenste profiel

Voor deze stage zijn we opzoek naar iemand die proactief, accuraat, zelfstandig en gestructureerd is. Je bent in staat de materie en systemen snel eigen te maken.

Je doet een HBO/MBO+ opleiding in de richting van bedrijfsadministratie, finance, accountancy of vergelijkbaar; Je bent een koning(in) in Microsoft Office; We zijn een internationaal bedrijf. Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal zal je ook veelvuldig Engels spreken; Je hebt een goed administratief en cijfermatig inzicht; Je hebt een nauwkeurige en oplettende werkhouding; Je bent flexibel in taken en tijd, je hebt geen 9-17 mentaliteit.

Wat bieden wij

Geen dag is hetzelfde! We zijn een internationale, jonge, dynamische organisatie waarin openheid en transparantie hoog in het vaandel staan. We vinden het belangrijk om jou en collega’s serieus te nemen en we waarderen inbreng van ideeën. Samen werken we aan de verbetering van processen, het product en onze organisatie.

We geven je graag de ruimte voor eigen invulling van je positie. Je zult in deze rol veel in contact zijn zowel met interne als externe partijen. Je krijgt de gelegenheid om oplossingen vinden, creatief te zijn en ervaring op te doen in een internationale bedrijfsomgeving. Het is een unieke kans om mee te bouwen aan een high-tech en snelgroeiende organisatie.

Wat bieden we jou? Een leerzame uitdagende stage met bijbehorende stagevergoeding en een internationaal, gezellig team collega’s!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.