Nu solliciteren

dit bedrijf Stagiair Campaign Management (Feb 2022)

Functie Stagiair Campaign Management
Opleidingsniveau WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een dochter van WPP, bekend als het wereldwijde advertising conglomeraat. dit bedrijf voert activiteiten uit voor o.a. de mediabureaus Wavemaker, Mindshare en MediaCom. Daarnaast worden binnen dit bedrijf verschillende activiteiten centraal aangestuurd en verwerkt, zoals o.a. Digital Data Hub, Business Intelligence, Proces Management, Marketing Intelligence, Trading en Quality Management.

dit bedrijf is een dynamisch, jong en ambitieus bedrijf waar, wereldwijd gezien, met duizenden (Young) Professionals wordt gewerkt voor de mooiste klanten. Zo hebben we in Nederland alleen al honderden collega’s in Amsterdam en Eindhoven die werken voor tientallen klanten zoals KPN en Netflix.

In ons gloednieuwe onderkomen ‘Amsteldok’ werk je op grote hoogte met uitzicht over Amsterdam in een state-of-the-art en inspirerende werkomgeving.

Werkzaamheden

De Stagiair Campaign Management is verantwoordelijk voor het op een kwalitatieve en professionele wijze verzorgen van campagnemanagement en trafficking van digitale campagnes. Hierbij werk je nauw samen met mediaplanners van de mediabureaus, exploitanten, creatieve bureaus en admanagement partijen. Het team verzorgt online trafficking voor klanten van alle mediabureaus van dit bedrijf (Mindshare, MediaCom en Wavemaker), waaronder Unilever, IKEA, Vodafone, Volvo,Netflix, Chanel en Subway.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren via ondertsaande links .

Stage Mediaplanning HBO/WO: https://jobs.jobvite.com/dit bedrijf-emea/job/opZJgfw7

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.