Nu solliciteren

Stage HR Learning & Development in Amsterdam

Functie HR
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste, leergierige en goed gestructureerde student die opzoek is naar een HR stage op het gebied van Learning & Development? Dan zoeken wij jou! Als stagiair Learning en Development ga jij samen met de HR adviseur zorgen dat alles omtrent de trainingen op rolletjes loopt.

Werkzaamheden

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag bij Van Mossel in Amsterdam voor het cluster Citroën, Peugeot en DS. Samen met de HR adviseur ben je verantwoordelijk voor het Learning en Development programma binnen dit cluster. Als stagiair voer je werkzaamheden uit voor de trainingen en ontwikkelingen voor het personeel en daarnaast ga je de HR adviseur ondersteunen waar nodig. Je kan denken aan de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wie ben jij? Jij kan goed plannen en gaat georganiseerd te werk. Bovendien vind je het leuk om voor een snelgroeiende organisatie te werken en steekt graag je handen uit de mouwen. Verder wil je je graag verdiepen in Learning en Development en bijt je je graag vast in nieuwe en uitdagende projecten. Daarnaast beschik je over:

Wat bieden wij

Wat bieden we jou? Bij ons betekent stage lopen niet alleen koffie halen. Je krijgt gaande weg steeds meer verantwoordelijkheid en ruimte voor je eigen projecten in een snel groeiende organisatie. Er is volop ruimte voor jouw ideeën en initiatieven, dus kom maar op! Natuurlijk krijg je een stagevergoeding voor je inspanningen.

Sta jij te trappelen om ervaring op te doen in Learning en Development bij Van Mossel? Solliciteer dan direct via de website!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.