Nu solliciteren

Uitdagend onderzoek op het gebied van duurzaamheid bij dit bedrijf!

Functie Business development
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400 - 800
Salaris opmerking Stagevergoeding is afhankelijk van ervaring en type stage/opdracht
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is het nieuwe energienetwerk van en voor de zakelijke markt en bouwt samen met haar klanten aan een toekomstbestendig duurzaam energiesysteem. Met de Energiemarktplaats bieden wij onze klanten de mogelijkheid om rechtstreeks duurzame stroom van wind- en zonnecentrales in Nederland te contracteren zonder tussenkomst van een traditionele energieleverancier. De Energiemarktplaats is momenteel alleen nog beschikbaar voor de Nederlandse markt. In gesprek met de grotere klanten zien we de behoefte om de energiemarktplaats ook voor andere landen in te kunnen zetten. Klanten willen graag een partij voor de inkoop van hun energie.

Werkzaamheden

Tijdens deze uitdagende opdracht ga je de marktdynamiek in kaart brengen van het energiesysteem van de omliggende markten, wat er nodig is om de Energiemarktplaats ook voor die landen geschikt te kunnen maken en welke landen voor de Energiemarktplaats in aanmerking kunnen komen. Te denken valt nu op korte termijn aan de landen Duitsland, Belgie, Frankrijk, UK, maar scope kan ook als eerste stap van de opdracht bepaald worden.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

dit bedrijf werkt samen met +- 100 gedreven collega's aan een duurzame toekomst. Wij investeren niet alleen in de duurzame toekomst van onze klanten maar investeren ook in de duurzame toekomst van onze medewerkers. Bij dit bedrijf mag je leren, groeien en bloeien!

Wordt jij enthousiast van waar wij bij dit bedrijf mee bezig zijn en wil je ook graag je steentje bijdragen aan een Duurzame wereld reageer dan snel met je CV en een korte motivatie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.