Nu solliciteren

Stagiair Projectmanagement

Functie Projectmanager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Sneek
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn nog op zoek naar een stagiair Projectmanagement op onze afdeling Brand Activation waar de tofste activatie en events worden georganiseerd. Je kan na de zomervakantie starten met deze toffe stage! Dus heb jij zin in een uitdagende stage? Word jij enthousiast van evenementen, kan je goed omgaan met ad hoc taken en wil jij werken voor A-merken als Philips en HP? Heb jij al ervaring opgedaan in deze branche tijdens een van je (bij)banen of gaat je hart gewoon sneller kloppen van plannen en organiseren en noemen ze je thuis ook wel de regelneef of de directrice? Dan is dit de stage voor jou!

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Als stagiair Projectmanagement draai je parttime of fulltime mee in het gezellige team van dit bedrijf Brand Activation. Je werkt samen met de Brand Activation Managers en voert projectplannen uit. Je zorgt ervoor dat een activatie wordt ingevuld met personeel en stuurt het team van promotors zelfstandig aan. Ook onderhoud je contact met verschillende leveranciers die er samen met jou voor zorgen dat opdrachten goed worden uitgevoerd. Natuurlijk ga jij zelfstandig of met collega's naar evenementen en activitaties waar je promotors op locatie begeleidt. Eventuele problemen los jij dan ook direct op locatie op. Andere taken die tot je stage behoren zijn het opstellen van (kleine) offertes en (foto)rapportages. Kortom: een afwisselende en dynamische stage die vraagt om een flexibele en enthousiaste stagiair!

Gewenste profiel

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die zich in wil zetten op de afdeling Brand Activation.

Verder heb/ben jij:

Maakt deze stage jou superenthousiast maar twijfel je of het aansluit bij je studie? Grote kans dat we hier samen uitkomen!

Good to know: deze stage kan zowel vanuit omgeving Sneek als de Randstad worden uitgevoerd! Ons hoofdkantoor staat namelijk in Sneek, maar de evenementen vinden vooral plaats in de Randstad.

Wat bieden wij

Natuurlijk mag je hier ook iets voor terug verwachten! Wanneer jij voor ons aan de slag gaat, bieden wij jou het volgende:

P.S. Wist je dat dit bedrijf onlangs voor de 7e keer is uitgeroepen tot Best Managed Company? Ben je benieuwd hoe het is om via ons aan de slag te gaan? Bekijk dan deze video.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.