Nu solliciteren

Varierende stage bij een 4 ster Boutique Hotel!

Functie Duty stage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf, winnaar van de Entree awards best hotel design, is het non-hotel waar de Rotterdamse cultuur tot in de details zichtbaar is. De huiselijke inrichting en de warmhartigheid van de medewerkers zorgen ervoor dat gasten zich bij aankomst en gedurende hun verblijf thuisvoelen. Regelmatig hebben we leuke samenwerkingen met andere Rotterdamse ondernemers en organiseren we chef invites, in-room dining of cocktail avonden met een DJ.

Werkzaamheden

Als duty stagiaire zijn jouw dagelijkse taken heel divers en krijg je de kans om op verschillende gebieden mee te kijken en te leren. Bij dit bedrijf werken we niet met gerichte afdelingen en worden alle hotel werkzaamheden, op de housekeeping na, door alle medewerkers opgepakt. Regelmatig is het aan jou de taak om het hotel te openen en alles voor die dag goed voor te bereiden.

Jouw dagelijkse taken zijn voornamelijk: * Het te woord staan van gasten aan de balie en telefonisch; * In- en uitchecken van gasten, het maken en controleren van reserveringen; * Gasten serveren; * Bereiden van koffies, drankjes en cocktails; * Bereiden van ontbijtjes (simpel maar lekker); * Meedenken in het verbeteren van werkprocessen; * Het controleren van de kamers; * Creatief in het bedenken van oplossingen; * Overige werkzaamheden zoals de voorraad controleren, wasjes draaien, het bijvullen van de linnenkasten, algemene ruimtes nalopen op netheid en waar nodig actie ondernemen;

Het voordeel van werken in een klein hotel is dat je op alle afdelingen (marketing, social media, events, F&B, back office, front office, housekeeping) kunt meekijken wat erg handig is als je in de toekomst graag jou eigen bedrijf wilt starten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je komt terecht in een warm en gezellig team waar iedereen vooral lekker zichzelf kan zijn. Als duty stagiaire binnen ons superteam bieden we je veel ruimte en mogelijkheid om te leren en te verbeteren. Zo krijg je van ons een barista cursus bij Giraffe Coffee Roasters, een interne cursus “basis cocktail maken” en online tutorials om ons boekingssysteem Mews beter te leren kennen. Ook ga je gezellig mee op pad wanneer er een teamuitje op de planning staat en kan je een keer blijven overnachten om de guest experience zelf te beleven. Je harde inzet wordt beloond met een stagevergoeding van €250,- per maand.

Enthousiast geworden? Stuur ons dan een berichtje! Wij zijn het hele jaar door opzoek naar stagiaires.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.