Nu solliciteren

Meewerkstage Logistiek - Internationale supply chain

Functie Meewerkstage Logistiek - Internationale supply chain
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Rijswijk
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking op basis van 5 dagen stage
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functieomschrijving

Ben jij onze nieuwe logistieke tijger die onze voorraad als eigen kinderen in de gaten houdt, en snorkel jij nog naar Australië om een pakketje op tijd te leveren? Lees dan verder.

Dit ga je leren

Tijdens jouw stage ga je meewerken op logistiek gebied en zal je direct schakelen met de coördinator en de eigenaar van het bedrijf. Je krijgt ruimte om je bezig te houden met de logistieke lijn met China, de opslag in Nederland, het aanvullen van fulfilment centra in binnen- en buitenland en directe zendingen naar de klant. Kortom je maakt de hele Supply Chain van dichtbij mee.

Jouw dagen zijn super divers tijdens deze stage. De hierboven genoemde taken lopen door elkaar, daarom ben jij stressbestendig en kan je het overzicht bewaken (we hangen het whiteboard alvast voor je op).

Krijg jij energie van een uitdaging? Word je blij om zelfstandig je taak uit te voeren? Blijf dan doorlezen

Over ons bedrijf – dit bedrijf

Wij zijn internationaal actief op online platformen: o.a. Bol.com en Amazon. Als jong en sterk groeiend team (5 in NL en 3 internationaal) vinden wij goede begeleiding op HBO niveau, een fijne leeromgeving en ruimte voor eigen inbreng erg belangrijk. Wat natuurlijk niet mag ontbreken, is een leuke werksfeer, pingpongen én regelmatig een vrijmibo!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Locatie

Logistiek locatie: Wattstraat 48, 2723 RC Zoetermeer.

Onze hoofdkantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Rijswijk zitten wij op 2 minuten loopafstand. Tevens zijn wij voorzien van gratis parkeerplekken.

Maatregelen tegen het coronavirus: Ruim kantoor

Groei jij mee?

Wij staan voor groei, moed en vernieuwing. 2,5 jaar oud en we zijn in de klim naar de top om via verschillend opgezette merken Europa te veroveren op E-commerce gebied. Hierbij hoort een winnaarsmentaliteit en een team dat elkaar verder helpt. Feedback geven aan elkaar en groeien van deze interactie is hetgeen waar wij voor staan, voor elkaar, door elkaar.

Kom jij ons versterken? Vertel wie je bent en waarom jij dé stage kandidaat bent die wij zoeken. Solliciteer dan direct!

Contractduur 5 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Stage

Salaris: €300 per maand (op basis van 5 dagen stage)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.