Nu solliciteren

Stagiair E-commerce bij een snelgroeiende webshop in relatiegeschenken

Functie E-commerce
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Bunschoten-Spakenburg
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

*Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek bij een snel groeiende webshop in relatiegeschenken? Lees dan snel verder!

B2bakery is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) vanaf september 2021, voor minimaal 4 maanden. B2bakery is gevestigd in Bunschoten en we verrassen al 6 jaar bedrijven met lekkerste en leukste bakkersproducten, denk hierbij bijvoorbeeld aan de mooiste chocoladeletters met logo voor het personeel, ambachtelijk gebakken kerstbroden voor in een kerstpakket of de lekkerste paas chocolade-eitjes voor bij een vergadering.

Gezien onze groei zijn wij op zoek naar een meeloop stagiair(e) die ons kan ondersteunen bij commerciële werkzaamheden.

Werkzaamheden

Hoe ziet jou dag eruit?

Je bent vooral bezig met het ondersteunen van onze verkoopafdeling, het antwoorden van vragen vanuit klanten, het maken van digitale drukproeven, orders voorbereiden voor onze orderpickers en waar nodig ondersteun jij de de productieafdeling.

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Wat bieden wij

Wij bieden jou een goede stagevergoeding, leuke werksfeer en een leerzame tijd.

Bij B2Bakery ervaar je echt wat werken in de praktijk inhoudt, je wordt opgenomen in het team en je werkt volop mee. Daarnaast krijg je voldoende tijd, ruimte en begleiding om je opdrachten te maken.

Sluit dit profiel goed bij jou aan en lijkt het je een leuke uitdaging. Stuur dan via de knop SOLLICITEER jouw CV + motivatiebrief.

Contractduur 3-6 maanden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.