Nu solliciteren

Stage Juridisch Medewerker beschikbaar in Hilversum

Functie Juridisch Medewerker (stage)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hilversum
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking € 250,- br/pm o.b.v. een 40 u p/w.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor ons kantoor te Hilversum zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair(e)!

Als stagiair(e) juridisch medewerker ben je onderdeel van ons team Insolventie en werk je samen met een adviseur aan een caseload. Jij bent een vraagbaak voor cliënten, schuldeisers en overige partijen en kan jezelf zien als één van de contactpersonen binnen de dossiers. Wij zijn op zoek naar iemand die weet hoe cliënten gemotiveerd moeten worden en snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden.

Ben je gemotiveerd om, samen met ons, ondernemers en ex-ondernemers bij te staan met jouw expertise dan komen wij graag met je in contact!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Als schulddienstverlener voor ondernemers en ex-ondernemers zijn we zichtbaar en toegankelijk. In ons vind je dan ook een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar met als doel voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat te bereiken. Onze analyse en inzicht van de hulpvraag leiden tot advisering en regie van de best passende aanpak, met respect voor de betrokkenen. Een goede sfeer tussen collega’s hebben wij hoog in het vaandel.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatie naar solliciteren@zuidweg-partners.nl. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Zuidweg & Partners BV

Zuidweg & Partners biedt sinds 1994 schuldhulpverlening voor ondernemers en heeft inmiddels zo'n 40.000 ondernemers bijgestaan. Dit doen wij door het inzichtelijk maken van de problemen en oplossingen op maat te bieden. Wij werken met veel juridisch geschoolde werknemers. Naar buiten zijn we redelijk formeel, maar intern hebben we een informele werksfeer. We werken vanuit drie kantoren (Drachten, Rotterdam en hoofdkantoor Hilversum), ons werkgebied is heel Nederland.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022