Nu solliciteren

Zoek jij nog een toffe stage? En ben jij bezig met je studie Psychologie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie Stagiaire Psychologie
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zwolle
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie zijn we?

dit bedrijf is een HR-adviesbureau dat zich uitsluitend focust op gedrag binnen organisaties. Wij adviseren commerciële en publieke organisaties op het gebied van selectie assessments, persoonlijke/professionele ontwikkeling en teamsamenstelling. Wij weten ons te onderscheiden binnen ons werk door onze eigen ontwikkelende methodiek op basis van wetenschappelijk, effectieve methodes, gecombineerd met ons assessment: de Keyscan toe te passen. De Keyscan is ons unieke model om persoonlijkheid en gedragsvoorkeur op impliciet en expliciet niveau in kaart te brengen. De persoonlijkheidsdata uit de Keyscan is het startpunt van al onze adviezen en werkzaamheden.

dit bedrijf is een klein en hecht team bestaande uit mannen en vrouwen met verschillende leeftijden en achtergronden (27 tot 62 jaar). We timmeren sinds vier jaar aan de weg en ontwikkelen ons continue door nauw in contact te staan met onze opdrachtgevers en de behoeften in kaart te brengen. We zijn jong, maar leunen op meer dan 20 jaar HR en recruitment ervaring binnen The College Healthcare, het recruitmentbureau vanuit waar wij zijn ontstaan.

Werkzaamheden

dit bedrijf is op zoek naar een nieuwe stagiair(e) #Psychologie. Voordat we ons wensenlijstje opnoemen, kijken we eerst naar 𝙟𝙤𝙪𝙬 kwaliteiten en talenten, zodat we die samen in kunnen zetten op taken die echt bij jou passen!

Je kunt bijvoorbeeld werken aan…

Gewenste profiel

Wat we vooral in jou zoeken (hier komt tóch een kort wensenlijstje), is het volgende:

Wat bieden wij

Je zal veel nieuwe dingen leren over jezelf en het werken binnen een professionele organisatie.

Herken jij je hier helemaal in en werk je graag op een van de leukste en gezelligste locaties van Zwolle? Neem dan contact met ons op via office@dit bedrijf.nl en wie weet zien we jou in het nieuwe schooljaar bij ons op de werkvloer!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.