Nu solliciteren

Uitdagende HBO stage AO/IC bij dit bedrijf in Vlaardingen

Functie Medewerker AO/IC
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Vlaardingen
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf werken we met Kompassie (kompas en passie) aan woongeluk in Vlaardingen. We zorgen voor goede, betaalbare woningen. We werken mee aan buurten waarin iedereen er mag zijn. En waarin mensen – met al hun verschillen – prettig samenleven. Want dat is voor de bewoners van onze ruim 11.000 sociale huurwoningen het allerbelangrijkst. Voor ons dus ook. Wij hebben extra oog voor bewoners die tijdelijk meer hulp nodig hebben. Bij ons werken betrokken, gemotiveerde en leergierige medewerkers. Onze medewerkers nemen en krijgen de ruimte om zelf de juiste beslissing te nemen. Zie jij werken met Kompassie als een uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

Samen met de medewerker control en de teamleider informatiemanagement & ICT ga jij aan de slag met het opstellen van procesbeschrijvingen voor alle onderdelen van de organisatie. Dit doe je vanaf de basis, dus je start met een inventarisatie. Door de gesprekken die je voert met verschillende collega's van verschillende afdelingen leer je de organisatie goed kennen! Na de inventarisatie analyseer je de gegevens en vertaal je deze naar procesbeschrijvingen. Ook verwerk je ze digitaal.

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een HBO-er in een studierichting die linkt aan AO/IC, risicomanagement en/of control. Met jouw goede communicatieve vaardigheden vind je makkelijk je weg in de organisatie. Je legt de verbinding en werkt zelfstandig.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.