Nu solliciteren

Mooie stage in het enige Hostel in de Alpen!

Functie Veelzijdige marketing | front office medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Schwendau (Mayrhofen, Tirol)
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking De beloning zal voornamelijk bestaan uit kost en inwoning (je verblijft in het Hotel), een liftpas voor het seizoen en een goede verzekering.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is het enige Hostel in de Alpen. Gesitueerd in Mayrhofen is het dé accomodatie voor de wintersporter die jong van geest is, check: (thegasthofzillertal.com)[https://thegasthofzillertal.com/].

Ter voorbereiding op het winterseizoen zijn wij op zoek naar iemand die ons (vanaf locatie) komt ondersteunen en (indien mogelijk) ook gedurende de winter het team komt versterken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen bestaan uit:

  1. het verzorgen van marketinguitingen en salesgerichte activiteiten, voornamelijk via sociale media. Dit betreft zowel het bedenken van campagnes als de uitvoering ervan.
  2. het verwerken van boekingen en annuleringen en de administratie daaromheen.
  3. het bedenken en uitvoeren van op maat gemaakte pakketten voor groepen van gasten, om hun verblijf maximaal te faciliteren.

Gewenste profiel

Jij bent een student marketing/communicatie of hotelschool en beschikt over een gezonde dosis kennis omtrent marketing, en hospitality en op zoek naar een stage waar je veel zelfstandigheid krijgt. Kunt tegen een stootje en houdt van aanpakken, dan is dit de perfecte stage in de sneeuw voor jou.

Wat bieden wij

Deze stage is ideaal voor de snowboarder of skiër die een winter in de sneeuw wil doorbrengen. Hier vindt je gelijk gestemden, werk je maximaal aan je eigen vaardigheden en kun je je skills op de berg vergroten.

Kom, stuur die brief met DE motivatie waarom jij degene bent die ons komt ondersteunen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.