Nu solliciteren

Afstudeeronderzoek Commerciële Economie / Marketing

Functie Afstudeerstagiair Commerciële Economie / Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Reuver
Uren per week 36 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De opdracht:

Als afstudeerstagiair(e) bij Staco ga je marktonderzoek doen naar innovatieve geveloplossingen.

Staco ken je misschien (nog) niet van naam, maar onze producten zijn zeker bij je bekend. Roosters en traptreden van onder andere staal, RVS, aluminium; je ziet onze producten dagelijks in functionele toepassingen zoals brandtrappen en vloerroosters. Onze constructiepanelen kunnen echter ook verticaal toegepast worden. Denk aan “industriële” verticale toepassingen, zoals bij fietsenstallingen en parkeergarages. En er zijn esthetische toepassingen, zoals bij bekleding van gevels, plafonds, scheidingswanden etc. De vormgeving van het product is het belangrijkst, terwijl aan functionele eisen nog steeds moeten worden voldaan. Het product wordt gekozen omdat het aansluit bij de visie van (bijvoorbeeld) een architect, en geldt als beeldbepalend in een ruimte.

Onze ambitie is groot; in 2025 willen wij in de Europese markt dé voorkeurskeuze zijn in elk uitdagend façade-, rooster- en strekmetaalproject. Tijdens deze afstudeerstage ga je bijdragen aan onze ambitie door onderzoek te verrichten naar één van onze markten waar wij waarde kunnen toevoegen met onze esthetische toepassingen. Daarvoor is het belangrijk om in kaart te brengen hoe dat segment van de façademarkt er uit ziet. Je onderzoek zal zich toespitsen op (enkele van de volgende) onderwerpen als de omvang, producten, klanten en spelers in dat segment.

Onze organisatie:

Staco is een producent van hoogwaardige en innovatieve lichtgewicht metalen constructiepanelen voor toepassingen in onder andere vloeren en gevels. We zijn een toonaangevend internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Polen en tevens onderdeel van ROTO. Dit betekent dat we deel uitmaken van een sterk netwerk van bedrijven die gespecialiseerd zijn in staal en staalbewerking, roostertechnologie, oppervlaktebehandeling en zinkrecycling.

We zijn een financieel stabiel, betrouwbaar en gezond familiebedrijf. Onze medewerkers hebben een ‘we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen' mentaliteit. Staco biedt haar medewerkers een training traject (Staco Academy) en interne ontwikkeling- / promotiemogelijkheden. Er heerst binnen Staco een informele sfeer en er zijn op de werkvloer korte communicatielijnen. Tevens staan innovatie en duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel.

De ideale kandidaat:

Wij op zoek naar een zelfstandige en gedreven afstudeerder. Het nemen van initiatief en doorzettingsvermogen, zijn twee belangrijke eigenschappen die je moet hebben. Wij denken dat de studie achtergronden commerciële economie of marketing het beste bij deze opdracht passen. Mocht jij een andere studie doen, maar toch geïnteresseerd zijn in deze afstudeerstage? Laat het ons dan zeker weten en geef ook aan welke aanknopingspunten jij ziet om deze opdracht tot een goed einde te kunnen brengen.

Wij bieden je:

Je krijgt een stage vergoeding van 400 euro/maand en je mag een bezoek brengen aan onze productielocatie in Krakau (PL). Je wordt in dit afstudeeronderzoek begeleid door onze commercieel directeur, en werkt samen met diverse operationele disciplines. En je kunt gebruik maken van de Staco-stage vouwfiets (handig voor het OV!).

Zie jij een stage bij Staco wel zitten?

Dan nodigen we je uit om een korte motivatie inclusief CV te sturen aan Mayke Theloesen via m.theloesen@staco.eu. Voor meer informatie over onze organisatie, kijk op www.stacoroosters.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.