Nu solliciteren

Stage consultancy sector zorg en maatschappij in Utrecht, WO-niveau, hybride/thuiswerken

Functie Stagiair(e) consultancy zorg en maatschappij
Opleidingsniveau WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 416
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij in de afrondende fase van je master, en lijkt het je leuk om te proeven aan het werk bij een consultancybureau? En heb je interesse in het veld van openbaar bestuur, zorg en maatschappelijke ontwikkeling? Wij zoeken jou als je op bent naar een meewerkstage voor 4 tot 5 dagen per week (startdatum in overleg). We bieden ook graag een plek aan een kandidaat met een afstand naar werk door een arbeidshandicap, statushouders- of doelgroepenstatus. Want maatschappelijke impact maken is niet alleen iets waar we in onze opdrachten doen, maar ook wat we zelf uitdragen.

Je wordt opgenomen in een informeel en divers team, met consultants van verschillende niveaus. Je wordt begeleid door een ervaren adviseur en gaat meewerken aan opdrachten in het brede sociale domein (Wmo, jeugdwet, Participatiewet, schuldhulpverlening).

Je gaat meewerken aan projecten bij onze klanten. Wij voeren opdrachten uit voor uitvoeringsorganisaties, gemeenten en ministeries.

Zo zitten we bijvoorbeeld aan tafel bij jeugdzorginstellingen, zorg- en welzijnsinstellingen, sociale diensten, sociaal werkbedrijven, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, bestuurders van gemeenten en branche- en koepelorganisaties. Onze adviseurs binnen het sectorteam opereren op het snijvlak van strategie en bedrijfsvoering, organisatieontwikkeling en inrichtings- en samenwerkingsvraagstukken. Iets voor jou? Lees dan vooral verder!

Werkzaamheden

Je komt te werken binnen de adviesgroep Zorg en maatschappelijke ontwikkeling (ZMO) die bestaat uit circa veertig energieke professionals. Binnen de adviesgroep zal je aan de slag gaan op het gebied van het sociaal domein, waar circa veertien adviseurs zich aan committeren. Voorbeelden van projecten waar jij aan meewerkt zijn:

Uiteraard werk je veel samen met klanten en opdrachtgevers. Daarnaast maak je deel uit van het team dat zich bezig houdt met opdrachten in het sociaal domein. Dit is een groep van slimme en maatschappelijk betrokken collega’s met veel ambitie. Je hebt verder ook contact met andere adviesgroepen, ieder met hun eigen expertise. Naast de serieuze inhoud is er veel ruimte voor humor, gezelligheid en – zodra de coronamaatregelen het weer toelaten – leuke offline-activiteiten, zoals vrijdagmiddagborrels of werkoverleggen op bijzondere locaties.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Verras ons met jouw cv en korte motivatiebrief, gericht aan Juliëtte Reinders, op j.reinders@dit bedrijf.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de rol? Dan kun je contact opnemen met Bob Kersten (06-50254274). Het sollicitatieproces bestaat uit twee gespreksrondes.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.