Nu solliciteren

Afstudeer stagiair(e) Sales & Recruitment gezocht bij Hurrey!

Functie Afstudeer stagiair(e) Sales & Recruitment
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Hoorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Start jouw sales en recruitmentcarrière bij Hurrey en breid jouw kennis en kunde verder uit!

Ben je op zoek naar een afstudeerstage in het sales- en recruitmentvak? Bij Hurrey krijg je de vrijheid en ruimte om je verder te ontwikkelen binnen deze vakgebieden. Je wordt tijdens je stage begeleid door enthousiaste medewerkers die je alle kneepjes van het vak kunnen leren. Ben je nieuwsgierig? Lees snel verder!

Dit zijn wij

Hurrey is een jong en bevlogen bemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT. Wij streven altijd naar de perfecte match tussen business partner en professional. Het maakt ons niet uit of professionals als zelfstandige of op basis van een arbeidsovereenkomst aan de slag willen. Wij hanteren altijd uitstekende, marktconforme arbeidsvoorwaarden en werken met een persoonlijke benadering.

Bij Hurrey staat jouw persoonlijke groei centraal. Je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid, wordt uitgedaagd en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Met betrokkenheid en enthousiasme begeleiden wij jou tijdens jouw stage. Daarnaast kijken wij graag naar het grotere plaatje en zouden we – als het voor beide partijen een match is – je graag een baan na jouw stage willen aanbieden!

Werkzaamheden

Als stagiair word je meegenomen in het gehele recruitmentproces, waarbij sales een groot onderdeel is. Je loopt mee met een ervaren recruitmentspecialist en doorloopt de volgende trajecten:

Je werkt hierbij dagelijks met ons zelfontwikkelde CRM-systeem. Verder leer je alles over het schrijven van pakkende mailings en het gebruik van effectieve gesprekstechnieken bij intakes. Ook mag je zelf nog leerdoelen aandragen en natuurlijk krijg je de gelegenheid om een onderzoek uit te voeren.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Laten we kennismaken!

Krijg je energie van deze functieomschrijving en pas je in het profiel? Dan komen we graag met jou in contact. We nodigen je dan ook graag uit voor een kop koffie bij ons op kantoor in Hoorn. Maak vandaag nog een afspraak en mail naar email.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.