Nu solliciteren

Uitdagende marketing & communicatie stage met veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Functie Medewerker Marketing en Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Vianen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Uiteraard krijg je van ons een prima stagevergoeding, afhankelijk van jouw achtergrond en de opleiding die je volgt.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zorgen er voor dat werkzoekenden worden omgeschoold, opgeleid en vervolgens een mooie baan krijgen in de revalidatiehulpmiddelen branche... Wij bestaan ondertussen 4 jaar, groeien en ontwikkelen, en gaan een volgende stap zetten. En jij gaat ons daarbij helpen.

Werkzaamheden

Wat je uiteindelijk gaat doen bepalen we in overleg. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je jouw talent kan benutten en verder kan ontwikkelen dat dat je kan doen waar je passie voor hebt. Je zou kunnen denken aan zaken zoals:

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een collega / stagiair die initiatief neemt, uitgedaagd wil worden, zelfstandig kan werken, zaker ter discussie durft te stellen, creatief is en ondernemend is.

Wat bieden wij

Wij bieden een afwisselende stage met veel ruimte voor jouw eigen invulling. Je werkt, in overleg, vanuit huis of bij ons op kantoor. Je krijgt uiteraard professionele begeleiding. We kennen geen 9 tot 5 mentaliteit. We zijn een jong bedrijf, en hebben een lekkere informele structuur.

Als jer meer wilt weten over de leukste en interessantste stage voor dit najaar, en dat wil je natuurlijk, kijk dan eens op onze site www.werkeninderevalidatie.nl of neem contact met ons op via info@werkeninderevalidatie.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.