Nu solliciteren

Mooie stagevacature binnen de consultancy met focus op het publieke domein. 32-40u per week

Functie Stagiair(e) consultancy overheid
Opleidingsniveau HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 416
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is op zoek naar een masterstudent die stage wil lopen bij de adviesgroep Openbaar Bestuur. Wij hebben meerdere stageplekken beschikbaar! Heb jij affiniteit met bestuurlijke vraagstukken en interesse in het adviesvak? Vind jij het leuk om mee te draaien in adviesprojecten, en heb je een sterk organisatorisch vermogen? Dan is deze stage iets voor jou!

Werken voor dit bedrijf betekent werken aan maatschappelijke vraagstukken. Wij helpen verschillende organen in het publieke domein met allerhande vraagstukken. Ook organiseren we met ons team regelmatig bijeenkomsten, kennissessies en meetings met een maatschappelijk tintje. Momenten waarin stakeholders in het publieke domein samenkomen, en sparren over publieke samenwerkingsverbanden, de verkiezingen, de energietransitie: noem maar op! Binnen deze stage lever je een actieve bijdrage aan dit soort activiteiten, en kun je dus veel leren van dit speelveld.

Je komt te werken in een ambitieus, gedreven en maatschappelijk betrokken team met veel ervaring in het publieke domein. Heb je het naar je zin en zie je jezelf wel werken in het adviesvak? Dan zijn de mogelijkheden er om te solliciteren op een traineeship na je stage.

Werkzaamheden

Overheden staan voor allerlei uitdagingen. Van het realiseren van de energietransitie tot het goed vormgeven van de jeugdzorg en wmo, en van de aanpak van de stikstofproblematiek tot de omgang met het coronavirus. dit bedrijf helpt bij het oplossen van die opgaven, en adviseert ministeries, provincies, gemeenten en waterschappen in deze uitdagingen over de juiste organisatie en samenwerkingsverbanden, zodat zij zoveel mogelijk waarde kunnen realiseren voor inwoners en partners.

En hoe ga jij daar als stagiair(e) aan bijdragen? Dit doe je als volgt:

Vanzelfsprekend kijken wij altijd naar de opties om je zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid te laten nemen. Je levert dus ook daadwerkelijk een bijdrage aan onze diensten en resultaten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je wordt onderdeel van de adviesgroep Openbaar bestuur. Een groep consultants met specialisaties in bestuurskunde, rechten, technologie én innovatie. We volgen de maatschappelijke, economische en politieke ontwikkelingen op de voet, zodat we onmiddellijk kunnen inspringen bij grote, complexe opgaven. Dat doen we in wisselende teams met de beste adviseurs voor iedere opdracht. In ons team wordt hard gewerkt én veel gelachen!

De stage is fulltime (of in overleg minimaal vier dagen per week) voor drie tot zes maanden. Eventueel kunnen we de periode in overleg verlengen. Om stage te kunnen lopen bij dit bedrijf moet je gedurende de gehele stageperiode ingeschreven staan bij een universitaire onderwijsinstelling voor een masteropleiding (lopend of (bijna) afgerond).

dit bedrijf biedt een marktconforme stagevergoeding, een leenlaptop en een OV-chipkaart.

Verras ons door jouw cv en motivatie! Je kunt deze sturen naar j.reinders@dit bedrijf.nl, op naam van Juliëtte Reinders. Je kunt haar ook even bellen voor extra informatie, op 06-15624904. Hopelijk tot snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.