Nu solliciteren

Stagiaire gezocht voor snelgroeiend, jong en innovatief bedrijf gevestigd in Amsterdam!

Functie Stagiaire marketing / sales / communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De vergoeding voor deze positie is EUR 500 - EUR 1500 per maand afhankelijk van de ervaring en capaciteiten.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Beste Stagiair,

We zijn opgericht in september 2020 en is een jong snelgroeiend bedrijf met een relaxte en ontspannen sfeer gevestigd in Amsterdam.

Wij zijn bezig met investeringen in vastgoed en bedrijven. Momenteel is er een vastgoed potefeuille in bezig en eigen beheer van EUR 2.5m en dit zal doorgroeien naar EUR 3.0m voor het einde van dit boekjaar.

Daarnaast zijn we ook eigenaar van een andere organisatie die zich bezig houdt met afgeven van energielabels voor woningen voor particulieren. Hierbij focussen we ons dus op het bijdragen aan een duurzaame toekomst voor Nederland.

De kantoorhond Gijs samen met 3 andere werknemers zorgen voor een fijne relaxte werksfeer waar veel ruimte is voor eigen input hoe jij deze positie het beste denkt te kunnen invullen.

Werkzaamheden

Aangezien het om een snelgroeinde start-up gaat is er geen vaste werkmoschrijving en kan je de functie zelf invullen in overleg met de eigenaar. Je kan hierbij aangeven wat je graag zou willen doen, waar je goed in bent en waar je je wilt onwikkelen.

Hierbij valt te denken aan de volgende taken:

Kortom, er is genoeg om uit te kiezen. Samen bespreken wij dan wat het beste aansluit bij wat jij wilt leren en waar jij je in wilt ontwikkelen.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.