Nu solliciteren

Meewerkstage Marketing & Communicatie (HBO) beschikbaar bij dit bedrijf!

Functie Stagiair(e) Marketing & Communicatie (HBO)
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie 's-Hertogenbosch
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 600
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf BV is dé medisch partner voor het bedrijfsleven. Als specialist Epidemic Outbreak Control ondersteunen wij organisaties met advies, sneltesten, PCR-testen, vaccinaties en NAB onderzoek*. Meer dan 200+ BIG-geregistreerde verpleegkundigen staan klaar om volgens door het RIVM goedgekeurde richtlijnen ervoor te zorgen dat bedrijven open kunnen blijven.

Dankzij onze groei, is onze zichtbaarheid in de markt steeds groter. En dat willen we uitbouwen met jou! Dus ben je op zoek naar een afwisselende en leerzame meeloopstage? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Per september 2021 zijn wij op zoek naar een:

Stagiair(e) Marketing & Communicatie (HBO)

Wat houdt het werk in?

Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. Elke dag staat er weer een nieuwe uitdaging voor je klaar waar je mee aan de slag kunt. Wel hebben we dagelijks een standup. Hier bespreken we wat we gaan doen en houden we elkaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom COVID-19. Flexibel en snel kunnen inspelen op de actualiteit is dan ook erg belangrijk.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Jij bent die spin in het web die op zoek is naar een stageplaats waarbij geen dag hetzelfde is. Voor snelheid en gezellige dynamiek draai jij je hand niet om. Je pakt alles aan met een flinke dosis humor en bent een echte doorpakker.

Wat verwachten wij van jou?

Wat bieden wij

Ga jij de uitdaging aan? Solliciteer nu op deze stageplaats

Hebben wij je interesse gewekt of wil je meer informatie, laat het ons dan weten! Stuur je CV en korte motivatie naar marketing@dit bedrijf.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt je sollicitatie richten aan Juul Janssen.

dit bedrijf HOUDT ORGANISATIES… OPEN!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.