Nu solliciteren

Marketing stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amstelveen!

Functie Marketing stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Marketing stagiair(e) zorg jij ervoor dat ons merk dit bedrijf op de juiste manier zichtbaar is op onze (online) kanalen en bij de doelgroep. Facebook, Instagram, Photoshop en InDesign hebben geen geheimen meer voor jou. En als ze dat wel hebben, dan wil je ze graag leren kennen.

Wij zijn druk bezig met een rebranding en hebben jou nodig bij de uitrol van de nieuwe look en feel. Durf jij het aan?

Werkzaamheden

Taken & verantwoordelijkheden:

• Beheren van onze social media kanalen • Content schrijven voor onze website • Designen van collateral • Meewerken aan de uitrol van onze nieuwe branding • Bedenken en uitwerken van online en offline activaties

Gewenste profiel

Onze ideale stagiair(e) is qua marketing in alles geïnteresseerd en niets is jou te gek. Je bent heerlijk creatief en voelt je als een vis in het water als het gaat om social media en design. Het uitrollen van de nieuwe branding is voor jou dan ook de perfecte uitdaging om jouw carrière een kickstart te geven.

Naast bovenstaande zijn wij ook nog op zoek naar een paar andere kwaliteiten:

• Je volgt op dit moment een HBO studie richting (digital) marketing, communicatie, design/grafische vormgeving of hogere hotelschool • Je bent beschikbaar voor minstens 5 maanden voor 4-5 dagen per week (dit is een must) • Je hebt ervaring met programma’s zoals InDesign en Photoshop • Je werkt secuur en hebt oog voor detail

Wat bieden wij

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de stagiaires ook de kans toe geeft. Wij staan open voor al jouw ideeën. Daarnaast bieden wij ook nog een leuke stage vergoeding van €500.

Kan je niet wachten om te beginnen?

Dat horen we graag! Stuur jouw CV en motivatie naar vacatures@dit bedrijf.com t.a.v. Maryanne Wolbertus. Laat ook direct weten hoelang jouw stage is.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.