Nu solliciteren

Monkey Town zoekt door heel Nederland stagiair(e)s voor haar indoor speeltuin!

Functie Allround stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree
Locatie Heerlen, Diemen, Warmond, Spijkenisse, Gouda, Amsterdam, Divers, Amersfoort, Breda, Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als stagiair(e)s van Monkey Town werk je mee in onze vestiging en zorg jij er samen met de rest van het team voor dat onze gasten bij elk bezoek de ervaring krijgen die zij verwachten en na afloop met een tevreden gevoel weer naar huis gaan, waardoor zij graag weer terugkomen naar Monkey Town. Wij bieden onze gasten een dag vol beleving en “instant fun”: bij Monkey Town loop je stage bij een merk om trots op te zijn!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Je bent enthousiast, doet je werk met een lach en hebt vooral veel plezier in je werk! Je bent positief ingesteld, dienstverlenend en communicatief sterk Je hebt gevoel voor het creëren van een warme, plezierige sfeer: onze gasten voelen zich welkom en jij tovert onze gasten om tot Monkey Town fans! Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent een echte aanpakker Je bent leergierig en hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen tijdens je stage

Jij wordt de held van alle verjaardagsfeestjes en krijgt bij ons een stevige basis

Als stagiair(e) bij Monkey Town ben jij de held van alle verjaardagsfeestjes. Daarnaast krijg jij bij Monkey Town een stagevergoeding en een stevige basis bij een groeiend bedrijf en krijg je (letterlijk) een kijkje in de keuken bij een van de Europese marktleiders op het gebied van indoor speeltuinen: hoe cool is dat!

Monkey Town: marktleider in indoor speeltuinen in Europa

Monkey Town exploiteert op dit moment meer dan 40 speeltuinen en is daarmee een van de marktleiders in Europa.

Monkey Town indoor speeltuinen bieden lokaal, betaalbaar en innovatief speelplezier en een dag vol beleving in een veilige en hygiënische omgeving met comfortabele zitgelegenheden en een passend horeca-aanbod voor zowel kind als ouder. Monkey Town indoor speeltuinen combineren “family time” met een “multi play experience” waarbij speelplezier hand in hand gaat met de ontwikkeling van het kind.

Monkey Town heeft de ambitie om uit te groeien tot het dominante en sterkste merk voor indoor speeltuinen in Europa, zowel door het opbouwen van het grootste internationale netwerk van indoor speeltuinen als het bieden van de “best value for money” optie aan onze gasten. Een Monkey Town indoor speeltuin is de locatie waar onze doelgroep direct aan denkt bij de keuze om binnen te gaan spelen.

Solliciteren?

Genoeg over ons, wij zijn vooral heel nieuwsgierig naar jou. Wil je met ons kennismaken of direct solliciteren? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV en pasfoto naar de vestigingsmanager bij jou in de buurt:

Meer informatie over Monkey Town vind je op www.monkeytown.eu, Facebook en Instagram.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.