Nu solliciteren

Stagiair Financieel Vastgoedbeheer gezocht in Den Haag!

Functie Stagiair Financieel Vastgoedbeheer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf Vastgoedmanagement is een beheer- en managementorganisatie voor onroerende zaken. Wij treden op voor zowel institutionele als particuliere beleggers.

Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar 3e jaar HBO student Commerciële Economie, Bedrijfseconomie of een gerelateerde hbo-studie

Werkzaamheden

Als stagiair bij de Financedesk verzorg jij o.a. het verwerken van binnenkomende facturen, het verzorgen van het facturatieprocessen, het versturen van aanmaningen en het opstellen van huurafrekeningen. Daarnaast verwerk je de nieuw in te voeren huurcontracten en verwerk je de eerste betaling van genoemde nieuwe huurders. Daarnaast heb je dagelijks contact met huurders en beantwoord je binnenkomende financiële vraagstukken telefonisch of per mail. De werkzaamheden verricht je onder leiding van de Financial Manager en word je geassisteerd door een energiek team van financiële specialisten.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je kunt bij dit bedrijf Vastgoedmanagement rekenen op en prima stageplek, met stagevergoeding, waarbij een vaste aanstelling na gebleken kundigheid tot de mogelijkheden behoort. Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende functie in een gezellig team. Dit alles binnen een organisatie waar op een informele maar professionele manier met elkaar wordt omgaan in een plezierige werkomgeving.

Ben je door het lezen van bovenstaande informatie enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV per mail via carly@dit bedrijf.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 06 42 11 88 00

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.