Nu solliciteren

IT (afstudeer)stage HBO/WO bij dit bedrijf!

Functie IT Architect/ Projectmanager/ FSO
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Hoofddorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking Mogelijkheid vaste aanstelling na afloop stage
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf is een exponentieel groeiende aanbieder van internationale (post)pakketten. Wij kopen lokaal in en vliegen/rijden savonds/snachts grote internationale pakketstromen en injecteren deze in het lokale last mile delivery netwerk. Hierdoor bypassen we de infrastructuur, handling, overhead van de reguliere pakket netwerken (DHL, UPS, DPD, Postnl, etc), waardoor de snelheid hoger ligt en de kosten lager.

Werkzaamheden

Aangezien IT de kern is van dit bedrijf en wij bovendien hard groeien, is dit bedrijf haar IT opnieuw aan het neerzetten (migratie van 2 databases naar 1 leading database). Wij merken dat wij structuur/porjectmanagement skills missen, waardoor wij een gestructureerde afstudeerstagiair zoeken, met utizicht op een baan. Ons doel: het IT projectplan overzichtelijker maken, de grote lijn verder uitwerken in deelprojecten. De deelprojecten goed beschrijven en de developers voeden met juiste informatie. Je wordt een linking pin tussen de business en de developers.

Gewenste profiel

Projectmanagement skills Passie voor IT HBO/WO studie Eindafstudeeropdracht met uitzicht op baan

Wat bieden wij

leerzame afstudeerstage met veel verantwoordelijkheid snel groeiende en internationale omgeving werken met de beste developers mogelijkheid voor extra opleiding

Snel groeiend en internationaal opererend, Welkom in de championsleague van de interantionale pakketten.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.