Nu solliciteren

Uitdagende online marketing stage in de sport!

Functie Social Media Champion in Sport
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Leiden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een social media expert met affiniteit voor sport? Ben je goed in het schrijven van pakkende teksten en heb je een oog voor aansprekende visuals? En wil je nog meer leren op het gebied van socials, tekst, beeld en video?

Herken je jezelf hierin, dan horen we graag van je.

dit bedrijf is een nieuw en snelgroeiend platform dat data-wetenschap met sportpraktijk verbindt. Zo werken we samen met meer dan 50 grote en kleine Nederlandse (top)sportorganisaties (o.a. NOC*NSF, Jumbo-Visma, KNVB) om het gebruik van big data en AI toegankelijk te maken voor een groot publiek.

Social media is een belangrijk middel om de werkzaamheden en mogelijkheden van dit bedrijf onder de aandacht te brengen. Ter ondersteuning hiervan bieden we een stageplaats aan iemand die alles weet van Social Media, goed kan schrijven en oog heeft voor aansprekende visuals. Als Social Media Champion word je begeleidt door ons manager communicatie en heb je ook direct contact met de rest van ons enthousiaste team.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je stage lopen bij dit bedrijf? Leuk! Solliciteer dan vandaag nog. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Renske Huijsing, manager communicatie via info@sportdatavalley.nl of telefoon

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.