Nu solliciteren

Jouw tanden zetten in online marketing en data?

Functie Stagiair Online Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Eindhoven
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 250
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste student Marketing of Communicatie en op zoek naar een afstudeerstage waarbij je jouw tanden kunt zetten in online marketing en data? Voor dit bedrijf zijn we per 1 januari/februari 2022 op zoek naar een stagiair online marketing die het interessant om meer te leren over recruitment, online marketing en data. Ga jij deze uitdaging aan lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Omdat dit bedrijf zo hard gegroeid is de laatste jaren zijn we vanaf 1 januari/februari 2022 op onze marketingafdeling op zoek naar een online marketing stagiair(e) voor alle 3 onze labels. Het betreft een afstudeerstage en we zoeken iemand met een pro-actieve houding, die zelfstandig kan werken en die hoofdzakelijk onze online performance en datamanager kan ondersteunen.

Geen dag is hetzelfde en dat maakt jouw stage ook zo leerzaam. Het ene moment ben je bezig met het optimaliseren en rapporteren vanuit onze website(s) en dashboards, een ander moment mag je meedenken over onze online strategie, help je mee (online) campagnes op te zetten of ben je bezig met het vergroten van de effectiviteit van onze e-mail marketing. Je bent een hands-on allround ondersteuning voor het complete marketingteam maar je voorkeur gaat uit naar online, performance en data. Daarnaast heb je affiniteit met social media, SEA, SEO, analytics en marketing automation. Samen met het marketingteam ben je 24/7 op zoek naar nieuwe sharks daar waar je denk dat ze aanwezig zijn.

Gewenste profiel

Je scoort bonuspunten wanneer;

Wat bieden wij

Kortom, Ben jij een enthousiaste student Marketing of Communicatie en per 1 januari/februari 2022 op zoek naar een afstudeerstage waarbij je jouw tanden kunt zetten in online marketing en data? Ga deze uitdaging dan aan en solliciteer snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.