Nu solliciteren

MARKETING/ EVENT STAGIAIR GEZOCHT BIJ SPRINGER MEDIA IN HOUTEN!

Functie MARKETINGSTAGIAIR(E) EVENTS
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Houten
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Op basis van minimaal 4 dagen per week en exclusief nog eventuele reiskosten
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kom jij als hbo-stagiair ons marketingteam versterken?

Ben je enthousiast, creatief, weet je van aanpakken en is marketing helemaal jouw ding? Wil jij graag de door jou geleerde lesstof in de praktijk brengen en ervaring opdoen bij een innovatief mediabedrijf dat jaarlijks 130 zorg gerelateerde events in de markt zet? Dan hebben wij een leuke stageplek voor jou.

Wie zijn wij?

Bohn Stafleu van Loghum (onderdeel van het wereldwijde concern Springer Nature) is een van Nederlands grootste en meest toonaangevende mediabedrijven in de zorg. De Events afdeling organiseert jaarlijks meer dan 130 evenementen voor diverse doelgroepen, zoals verpleegkundigen, sociaal werkers, managers en bestuurders. Onze cultuur kenmerkt zich door resultaatgericht werken, openheid en eigenaarschap.

Werkzaamheden

Tijdens je stage ondersteun je de campagnemarketeers bij de promotie van onze events en congressen. Hierbij een voorproefje van wat jou te wachten staat:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wat mag je van ons verwachten?

Hard werken wordt beloond! Je krijgt elke maand een stagevergoeding van maximaal € 350,00 bruto (dat is op basis van minimaal 4 dagen per week en exclusief nog eventuele reiskosten). En we vinden het belangrijk dat je na je stage kan zeggen dat je écht wat bij ons hebt geleerd. Samen met je stagebegeleider vanuit Bohn Stafleu van Loghum ga je daarom kijken naar persoonlijke leerdoelen en wensen en je gaat kennismaken met hoe een modern B2B-mediabedrijf werkt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verschillende soorten trainingen en workshops te volgen. En natuurlijk een hele leuke werksfeer!

Interesse?

Voor meer informatie over de stage kun je contact opnemen met Betty Kesteloo, Director Events, telefoonnummer +31(0)6 10 32 87 48

Solliciteren?

Stuur je motivatie via de button “Solliciteren”.

Verdere informatie

Verdere informatie over Springer Media BV kun je vinden op www.springermedia.nl, meer informatie over BSL op www.bsl.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.