Nu solliciteren

Social media campagne uitzetten voor nieuwe online onderneming!

Functie Social media manager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Hi, Wij lanceren een nieuwe online onderneming voor de zakelijke markt. Aangezien ik al druk ben met mijn andere bedrijf heb ik niet voldoende tijd om de social media van de nieuwe onderneming te managen. Bovendien ben ik er geen expert in. Dus een unieke kans om jouw kennis en ambitie op dit vlak met een echte en nieuw onderneming in te zetten. Ik beloof je dat het hele mooie content heeft! Onze studio is in Utrecht en deels thuiswerken is bespreekbaar,

Werkzaamheden

Je zet samen met mijn team de social media campagne uit, beheert alle reacties, statistieken, ervaringen en ontwikkelt de volgende stappen. In hoofdzaak op LinkedIn, Instagram en Facebook, maart wellicht gaan we ook op Pinterest aan de slag en het doel is om ook zowel de geprinte media als bijvoorbeeld BNR te benaderen. Kortom, een mooie uitdaging met veel diversiteit. In onze studio werken we met 4-6 mensen, afhankelijk van welke dag het is.

Gewenste profiel

Je bent kundig op het gebied van marketing via social media kanalen. Je kunt goed luisteren naar de input die wij belangrijk vinden en bent creatief om daar een invulling aan te geven die volgers en kopers genereert. Je weet hoe de resultaten op de verschillende platforms te optimaliseren en hoe analytics werken. Je spreekt 100% ABN en kunt schrijven zonder spelfouten dan wel spelfouten herkennen. In zakelijke commucatie is taal immers killing. Je bent sociaal, leergierig, enthousiast en gedreven.

Wat bieden wij

Een unieke kans om vanaf scratch een social media campagne op te zetten voor een bijzonder grote doelgroep met mooie content. Veel verantwoordelijkheid en de kans om met een team van topontwerpers samen te werken.

We gaan 1 september lanceren dus ja we zijn wat laat met deze uitvraag. Maar wat goed is komt snel, right? We kijken uit naar je reactie en reageer alleen als je ook echt aan de kwalificaties voldoet.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.