Nu solliciteren

Uitdagende MBO-Commercieel Medewerker Stage in Amsterdam

Functie Sales Agent
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage , Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Eventueel op een bonussysteem of een commissiesysteem.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

“Young Dynamic Agency” de naam op zich zegt alles. Wij zijn een jong en dynamisch team, bekwaam om in te spelen op de snel verschuivende markt! Bij ons staan samenhorigheid en openheid hoog in het vaandel, vanuit deze basisbeginselen handelen wij.

Wij van YDA trainen onze medewerkers om hen klaar te stomen om te werken voor de grootste merken die Nederland te bieden heeft. Buiten deze tak richt Young Dynamic Agency zich ook op jonge ondernemers met een droom.

Werkzaamheden

Bij Young Dynamic Agency BV (Gevestigd in Amsterdam Zuid-Oost) Ga je aan de slag als telefonische adviseur voor een van de grootste telecom concerns in Nederland, jou dagtaak bestaat uit het service verlenen aan mensen die je spreekt aan de telefoon. Zo zul je hen adviseren op het gebied van telecom en mobiele telefonie.

Buiten het bellen van "koude leads" beschikken wij (in tegenstelling tot andere callcenters) ook over warme leads en verlenen wij services aan mkb'ers

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil jij je stage lopen bij een leuk team dat jou interesses deelt? Wil jij jezelf uitdagen in een veilige omgeving? Ben jij bereid de extra stap te zetten? Dan is Young Dynamic Agency dé stageplek voor jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.