Nu solliciteren

Sportveldenbouw MBO/HBO gezocht!

Functie Uitvoerder/projectleider/werkvoorbereider
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Zeewolde
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is koploper in aanleg en renovatie van toekomstbestendige outdoor kunstgras en kunststofsportfaciliteiten en staat voor sport, innovatie, mens en verduurzaming. Wij onderscheiden ons in de markt door persoonlijke dienstverlening op maat, flexibiliteit en een optimale kwaliteit van producten en diensten. Wij verwachten deze instelling ook van onze medewerkers.

Werkzaamheden

Projectleider

Als Projectleider Sport ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en doelmatige uitvoering van outdoor Sportprojecten. Je geeft leiding aan en werkt intensief samen met projectmedewerkers zoals uitvoerders en je stuurt onderaannemers aan. In deze functie ben jij de contactpersoon voor (potentiële) opdrachtgevers, adviesbureaus en sportverenigingen, met wie je een duurzame relatie opbouwt en onderhoudt. Het opstellen en beoordelen van projectbegrotingen en -offertes maakt onderdeel uit van je takenpakket.

Uitvoerder

De Uitvoerder Sport werkt nauw samen met en onder direct toezicht van de projectleider. Als Uitvoerder Sport ben je verantwoordelijk voor de tijdige en succesvolle realisatie van onze projecten. De werkzaamheden dienen goed gepland en gecoördineerd te worden, waarbij inzicht in het traject van doorslaggevend belang is. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, zowel zelfstandig als in teamverband en als dagelijks contactpersoon met opdrachtgevers, toezichthouders, onderaannemers en buitendienstmedewerkers ben je vaardig in de omgang met mensen. Je houdt ook onder druk het overzicht, bent besluitvaardig en initiatiefrijk en kunt omgaan met de vrijheid van deze functie. Voor deze functie is MBO werk- en denkniveau met een civiel- of cultuurtechnische achtergrond een pré, bij voorkeur met enkele jaren relevante werkervaring. Vanzelfsprekend beschik je over rijbewijs B en/of BE.*

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2021