Nu solliciteren

Reservations Stagiair(e) gezocht!

Functie Reservations Stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Als Reservations stagiair(e) ben jij de telefoon en e-mailheld bij dit bedrijf die er voor zorgt dat gasten al vooraf helemaal zin krijgen in hun verblijf. Geen telefoontje of e-mail blijft onbeantwoord en jij zorgt via deze kanalen voor de beste pre-arrival service. Daarnaast houd je de kamerprijzen goed in de gaten en ben je altijd bezig met het optimaliseren van de (kamer) omzet. Rapportages, analyses en adviezen horen daar ook bij!

Werkzaamheden

Taken & verantwoordelijkheden:

• Beantwoorden van binnenkomende reserveringen via telefoon of e-mail • Beantwoorden van vragen van potentiële gasten/bedrijven • Prijsstrategie toepassen • Advies geven aan de Sales en Revenu Manager door middel van rapportages en analyses

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Jij bent DE stagiair(e) die op zoek is naar een stage waar je ook lekker de handen uit de mouwen kunt steken en mee kan werken. Je schrikt niet van een volle mailbox of een ochtend vol telefoontjes. Daarnaast kan jij met enkel woorden en jouw stem, gasten het welkome gevoel geven.

Naast bovenstaande hebben we ook nog een paar andere kwaliteiten die we zoeken:

• Je volgt een (hospitality gerelateerde) studie MBO of HBO (dit is een must) • Je bent beschikbaar voor minstens 5 maanden voor 4-5 dagen per week • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels vloeiend (dit is een must) • Communiceren is helemaal jouw ding • Jij staat je mannetje en kan je ook helemaal redden wanneer je er eens alleen voor staat

Wat bieden wij

Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard bieden wij jouw sprankelende persoonlijkheid ook een heleboel! Voor wat hoort wat, natuurlijk. Wij zijn een jonge club, met enthousiaste mensen die graag willen groeien en daar de stagiaires ook de kans toe geeft. Wij staan open voor al jouw ideeën. Daarnaast bieden wij ook nog een leuke stage vergoeding van €500 bruto per maand.

Kan je niet wachten om te beginnen? Dat horen we graag! Stuur jouw CV en motivatie naar vacatures@dit bedrijf.com t.a.v. Maryanne Wolbertus. Laat ook direct weten hoelang jouw stage is.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.