Nu solliciteren

Stagiair Marketing & Communicatie in Maarssen

Functie Marketing & Communicatie
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Maarssen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste en gedreven HBO student Marketing en heb je affiniteit met recruitment? En ben je op zoek naar een leuke stage? Lees dan snel verder! Vanaf september zijn wij voor 32 - 40 uur per week op zoek naar een stagiair die ons team vol enthousiasme komt versterken.

Werkzaamheden

Tijdens de meewerkstage lever je een directe bijdrage aan het professionaliseren van de marketing en communicatie van dit bedrijf. Je focus ligt op het ontwikkelen, realiseren en verbeteren van onze digitale- en social media uitingen in samenwerking met de marketing afdeling van ons hoofdkantoor. Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:

Wat kun je van ons verwachten?

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een specialistische detacheringsorganisatie gericht op het werkveld van Burgerzaken, Publiekszaken, Dienstverlening, domein Ruimtelijke Ontwikkeling en het Sociaal Domein binnen verschillende gemeenten. Wij geloven bij dit bedrijf sterk dat ieder mens, ongeacht leeftijd en achtergrond, talenten heeft. Hierbij is onze doelstelling om talenten te matchen aan een passende functie en werkomgeving.

Gewenste profiel

Zie jij alvast de match met deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Vertel ons in je motivatie waarom jij zin hebt in deze uitdaging. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met één van onze recruiters; Robin van Braam: 06-82247087 of Janou van Eeuwijk: 06- 82744672. We komen zo snel mogelijk bij je terug met een update op jouw sollicitatie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.