Nu solliciteren

HBO HRM stageplek in Alphen aan den Rijn

Functie HRM
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Alphen aan den Rijn
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 210 - 350
Salaris opmerking 350,- is op basis van fulltime. (40u per week).
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor onze locatie te Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste HR-stagiair(e).

Ben jij energiek, nauwkeurig, proactief en breng je een dosis enthousiasme mee naar werk? Ben je daarnaast op zoek naar een stageplaats waarin je veel kan leren maar ook ruimte voor gezelligheid is? Lees dan snel verder en solliciteer op onze vacature!

Werkzaamheden

Dit ga je doen:

Als HR stagiair(e) krijg je bij ons de kans om je te ontwikkelen tot een allround HR medewerker. Je zal je o.a. dagelijks bezighouden met een breed HR takenpakket. Zo zal je medeverantwoordelijk zijn voor een up-to-date en complete personeelsadministratie en het opstellen van brieven, arbeidsovereenkomsten en overige correspondentie. Bovendien zal je ons ondersteunen met de werving en selectie, de salarissen en ziekte en verzuim.

Daarnaast zal jij je bezig gaan houden met één of meerdere projecten. Te denken valt aan het updaten van functieprofielen, welkomstboekje voor nieuwe collega’s bedenken/opstellen en verbeteren/vernieuwen van ons wervingsproces. Natuurlijk geven we jou ook de vrijheid om met eigen ideeën voor projecten te komen!

Om er voor te zorgen dat je een leerzame stageperiode hebt zal je voldoende ondersteuning krijgen vanuit het HR-team!

Gewenste profiel

Dit breng je mee:

Je bent op dit moment bezig met een HBO HRM-studie en je zit in het 2e dan wel 3e studiejaar.

Jouw competenties:

Wij vinden het belangrijk dat je als HR stagiair(e) een flexibele instelling hebt, geen één dag is namelijk hetzelfde. Zo ben je de ene dag zelfstandig bezig met je projecten en de andere dag samen met de HR-assistente de salarissen aan het doen. Dit betekent dat je zowel alleen als in teamverband kunt werken.

Bovendien vinden we het belangrijk dat je integer met informatie om kan gaan, je hebt immers toegang tot alle (ziekte)dossiers. Je werkt nauwkeurig maar als je een fout maakt wil je hiervan leren.

Wat bieden wij

Dit krijg je van ons:

Wie zijn wij?

dit bedrijf is onderdeel van de Modern Dental Group, een wereldwijde organisatie voor de levering van innovatieve tandtechniek. Het verder uitbreiden van onze producten, oplossingen en diensten is een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Met als doel onze klanten zo uitgebreid en efficiënt mogelijk te ondersteunen.

De HR-afdeling bestaat uit 2 collega’s, namelijk de HR-assistente en de HR-manager.

Zie je het zitten om ons team te versterken én herken jij je in dit profiel?

Reageer dan a.u.b. zo snel mogelijk per e-mail t.a.v. Laurens Thomas (HR Manager).

Voor verdere vragen over de stageplaats kun je bellen met Laurens Thomas op tel.nr.06-82471016. Voor meer informatie over ons bedrijf kun je onze website bekijken; www.elysee-dental.nl.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.