Nu solliciteren

Social Media Marketing stage 2021 Amsterdam

Functie Marketing stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een gave Social Media Marketing stage? Dan is deze meewerkstage in de digitale marketing iets voor jou. Lees snel verder!

Wie zijn wij?

dit bedrijf is de toonaangevende restaurant website van Nederland.

Je kent ons van de zeer succesvolle Nationale Restaurant Week. Naast dit fantastische event biedt dit bedrijf o.a. restaurant deals aan bij de beste Michelin sterrenrestaurants.

Ons hoofdkantoor voor Nederland en België is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast bestaan er vestigingen in Kaapstad, Singapore, Shanghai en Hong Kong.

In Amsterdam werken we met een team van 20 enthousiaste foodies aan de allerbeste service voor onze restaurants en hun gasten. Onze bedrijfscultuur is informeel en jong met een platte organisatiestructuur. Duidelijke communicatie intern en extern staat bij ons hoog aangeschreven. Net als hospitality in de breedste zin van het woord, naar onze gasten én naar elkaar. De mentaliteit is gedreven met een hoge focus op het behalen van targets, maar ook op teamwork én fun! De werkvloer is hier een leuke plek om te zijn!

Werkzaamheden

Wat zoeken we?

Ben je leergierig, gemotiveerd en ambitieus? Wil je werken in een gedreven, jong en enthousiast team en bedrijf? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Als stagiair ondersteun je het gehele team in Social en marketing activiteiten. Je wordt onderdeel van het team en houd je bezig met diverse Social Media marketing gerelateerde activiteiten. Je gaat meewerken aan de Restaurant Week en werkt met verschillende externe partners zoals Nespresso, Air Miles en Blokker.

Gewenste profiel

De ideale Stagiair...

Wat bieden wij

Wat er voor jou op het menu staat...

Ja, ik wil graag aan tafel komen…..

Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een korte pakkende motivatie te sturen naar hr@dit bedrijf.nl of via Stageplaza. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Aisling Mulder via 020 486 67 29.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.