Nu solliciteren

Join Holland Startup en wordt onze Intern Online Marketing & Social Media in Utrecht!

Functie Stage Online Marketing & Social Media
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een stage waarin je jouw kennis van online marketing, content creatie en branding wilt inzetten en uitbreiden? Zit je bomvol creativiteit en wil je ervaring opdoen in een startup omgeving waarin jonge ondernemers hun software bedrijf bouwen vanaf nul? En lijkt het jou leuk om samen met ons Holland Startup naar een hoger niveau te tillen?

Holland Startup is een Utrechtse venture builder, waar jonge ondernemers de kans krijgen om een software bedrijf te bouwen. Wij begeleiden, coachen en financieren deze ondernemers om ideeën om te zetten in succesvolle SaaS-startups.

Werkzaamheden

Als stagiair ben jij de baas van onze socials en ondersteun jij de marketing met het ontwikkelen van content, om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat zij een software startup kunnen bouwen met ons.

Jouw stage bestaat uit de volgende werkzaamheden:

Gewenste profiel

Jij wilt graag kennis maken met een startup en werken in een ondernemende community. Je kunt snel schakelen, krijgt energie van mensen en denkt actief mee over hoe jij jezelf bij ons wilt ontwikkelen.

Wat breng je mee?

Je hebt interesse in (online) marketing, social media/ content creatie en startups;* * Je bent enthousiast, ondernemend, oplossingsgericht en durft initiatief te nemen; * Volgt een relevante opleiding op HBO of WO-niveau; * Zoekt een meewerk- of afstudeerstage voor 32 - 40 uur, 4 maanden of langer;** * Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Wat bieden wij

Ben je enthousiast? Dan horen we graag van je! Je kunt solliciteren door je cv en korte motivatiebrief of video naar Kyra van Hoof: email. Voor vragen over de stage, mail voor meer informatie. We kijken uit naar je sollicitatie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.