Nu solliciteren

Cosmetische kliniek zoekt (online) marketing stagiair

Functie Online Marketing / communicatie stage
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Een vergoeding van 300,- per maand en korting op producten en behandelingen
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een stage waar je jezelf kan ontwikkelen op verschillende gebieden van marketing en heb jij affiniteit met de beauty branche? Dan zit je hier goed! Wij zijn op zoek naar een stagiaire die de marketing- en communicatieafdeling bij ons wil komen versterken. Met jouw passie, leergierigheid en creativiteit breng je de marketing van de kliniek en webshop naar een nog hoger niveau!

Werkzaamheden

De functie

Als marketing- en communicatie stagiair(e) bij de dit bedrijf bekleed je een creatieve functie waar je ruimte krijgt voor eigen input. Bij ons krijg je de kans om, naast je vaste verantwoordelijkheden, taken op te pakken die echt bij jou passen!

Wat ga je leren:

Creativiteit ontwikkelen bij het bedenken en creëren van content voor verschillende marketingkanalen en meehelpen bij het lanceren van een nieuw concept Offline een steentje bijdragen door het bedenken, opmaken en uitvoeren van marketingacties voor nieuwe behandelingen, producten en evenementen Grafische kennis verder opbouwen door foto’s en video’s editing en mooie advertenties op te maken Ontwikkeling in schrijfstijl (website / blogs) Analytisch sterker worden door de marketingcijfers te rapporteren (Google Analytics)

Gewenste profiel

Jouw profiel

Behalve een passie voor (online) marketing voldoe je aan de onderstaande genoemde eisen.

Functie eisen:

Je volgt een HBO- of WO in de richting van (online) marketing, communicatie, journalistiek, public relations, commerciële economie, International business of European studies Je woont in omgeving Den Haag Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Je hebt affiniteit met social media marketing, content creatie, e-mailmarketing, website en zoekmachinemarketing (SEA & SEO), maar daarnaast ook met de cosmetische branche Je hebt goede ervaring met Adobe designprogramma’s (Photoshop, Illustrator & InDesign) en kan daarin visuals opmaken; Je hebt een goede kennis met foto en video editing en creativiteit om mooie advertenties (online en print) op te maken Je bent creatief met oog voor detail Je bent een leuke en gezellig collega die nauwkeurig en resultaatgericht werkt Je bent minimaal 4 maanden beschikbaar voor 32-40 uur

Wat bieden wij

Het aanbod

Je gaat werken voor een ambitieus kliniek met leuke en bevlogen collega’s. Naast dat wij ons best doen je zoveel mogelijk te leren, hopen wij ook van jou te leren! Je krijgt daarom ruimte voor eigen input en ideeën, maar ook goede begeleiding om het marketing vak helemaal onder de knie te krijgen! Koffie of thee halen mag altijd, maar dat is niet waarvoor we jou zoeken. We zijn op zoek naar een echt marketingtalent die een steentje wil bijdragen aan het succes van de dit bedrijf! Uiteraard wordt je ook beloond voor je harde werk met een stagevergoeding van € 300,- per maand!

Solliciteren?

Ben jij de stagiair(e) marketing- en communicatie die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar email t.a.v. Kashif Munawar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.