Nu solliciteren

Marketing Communicatie Stage beschikbaar in Woerden!

Functie Junior Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Woerden
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 350 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zoeken een creatieve student met gevoel voor marketing die de unieke dienstverlening van dit bedrijf online op de kaart wil zetten. Je krijgt de kans om in een boeiende en dynamische fase van het bedrijf een belangrijke sleutelpositie te vervullen. Zo ben je verantwoordelijk voor onze online communicatie uitgingen en kan je het vak Growth hacking jezelf eigen maken. Een uitdagende en leerzame stage!

Werkzaamheden

Vanuit een gezamenlijk opgesteld marketing communicatieplan begin jij de dag doelgericht en met veel enthousiasme. Naast dat je leuke en interessante artikelen over recruitment en de diverse branches aan het schrijven bent bedenk je ook creatieve manieren om ons netwerk uit te breiden. Je bent zelf startend en verantwoordelijk als het gaat om jouw werkzaamheden maar je kan daarin de steun en expertise van je collega’s verwachten.

Je definieert samen met je marketing collega welke doelgroepen interessant zijn. Daarbij kijk je waar je doelgroepen online aanwezig zijn en wat hun informatie behoeftes zijn specifiek per platform. Dit zodat je gericht per platform de artikelen en posts kan maken. Zo kan je bijvoorbeeld korte branche rapportage op LinkedIN zetten en daarnaast een klant update op Facebook. Je werkt met platformen als Facebook, Instagram, Canva, LinkedIN en ons eigen blog. Daarnaast zijn er genoeg branche gerelateerde sites waar je jouw content kwijt kan. Alles bij elkaar dus een zeer verantwoordelijke en veelzijdige stage. Wij kunnen niet wachten er samen met jou een succes van te maken!

Gewenste profiel

Wij zoeken een echte marketing gedreven, die niet snel opgeeft en het maximale uit z’n eigen kunnen wilt halen. Iemand die het leuk vindt om teksten te schrijven, post te maken voor social media, creatief is en veel eigen ideeën en initiatieven heeft. Daarnaast kan je jezelf vinden in de onderstaande punten:

Wat bieden wij

Wij bieden een leerzame en uitdagende stage omgeving met de leukste collega’s en relaxte werkomgeving, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Daarnaast krijg je bij ons:

Zin een uitdaging waar je niet alleen koffie hoeft te halen en printjes moet maken? Solliciteer dan bij ons en krijg een beeld van recruitment land en doe veel Online Marketing ervaring op.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.