Nu solliciteren

Online Marketing stage aangeboden in Arnhem!

Functie Online Marketeer / Social media manager
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Arnhem
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Uiteraard is er ook een stagevergoeding beschikbaar.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ping! Weer een like op Facebook en een Instagram-volger erbij! Na het inplannen van verschillende posts op onze social media krijg je de opdracht om een korte online campagne te bedenken om nieuwe verpleegkundigen te werven. Heb je al ideeën? Lees dan verder!

Werkzaamheden

Het recruitementteam van dit bedrijf maakt ruimte voor een stagiaire Online Marketing & Social media die haar/zijn kennis en kunde in de online marketing in wil zetten voor de zorg. Tijdens deze stage ondersteun je onze online marketingmanager bij verschillende activiteiten en werkzaamheden die nodig zijn om onze website werkenbijdit bedrijf.nl en socials optimaal in te zetten zodat we de juiste mensen werven voor onze vacatures. Denk aan uitvoeren van algemene checks op website, SEO-analyses, samenstellen/maken content (teksten, beelden), campagnes inrichten/uitvoeren. Er zijn veel mogelijkheden, wij zoeken samen naar waar voor jou de uitdaging ligt en bieden je kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wil jij meer leren over online adverteren of ben je juist een heuze TikTok expert? Reageer!

Gewenste profiel

Je bent een 1e 2e of 3e jaars student aan een marketing- of communicatieopleiding (HBO) met doorzettingsvermogen. Ben jij gemotiveerd om veel werk te verzetten, veel te leren en heb je ook nog eens affiniteit met de zorg? Stuur dan ons dan een mail met cv en motivatie. Overtuig ons dat jij onze nieuwe stagiair bent.

Wat bieden wij

Wij bieden je een platform voor jouw creativiteit. Daarnaast kom je in een dynamisch team met verschillende expertises. We werken nauw samen en bruisen van goede ideeën. En we hebben extern netwerk waarmee we samenwerken. Uiteraard is er ook een stagevergoeding beschikbaar.

Ben jij net als wij overtuigd van de kracht van online marketing in arbeidsmarktcommunicatie?

Reageer nu en wie weet kun jij direct aan de slag!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.