Nu solliciteren

Full time Stagiair Sales Medewerker HBO in Amsterdam!

Functie Sales en marketing Medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking We spreken graag een basis stagevergoeding met je af, aangevuld met een prestatiegerichte bonus.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf help je als Stagiair Sales Medewerker onze producten of diensten te verkopen. Jouw kerntaak als Sales Medewerker is het stimuleren van de verkoop. Dit kan gedaan worden door middel van klantenbinding, maar ook door het uitzetten van speciale acties en reclamecampagnes. Je gaat o.a. op zoek naar bedrijven die onze landelijke theatervoorstellingen sponsoren.

Werkzaamheden

Verder doe je als stagiair marktonderzoek, concurrentieanalyse en houdt je kansen en veranderingen op de markt in de gaten. Andere werkzaamheden zijn: telefonische verkoop, het vergroten van naamsbekendheid, beheren van klantencontracten, herkennen van verkoopmogelijkheden, in kaart brengen van klantbehoeften en het mede initiëren en uitvoeren van verbeteracties op het gebied van Marketing en Sales.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je komt terecht in een klein team. Je hebt daardoor de mogelijkheid om jezelf goed te kunnen laten zien. En wij willen groeien, waardoor jij met ons mee kunt groeien.

Wij spelen voor scholen in theaters door heel Nederland en jij gaat ook mee op een theaterdag om te ondersteunen bij de productie. En na afloop ben jij het aanspreekpunt voor de sponsoren, omdat jij deel uitmaakt van het salesteam.

Wij hebben onszelf als doel gesteld om in 2025 de grootste aanbieder te zijn van "transfomative edutainment" theater producties in heel Europa. Dat zijn producties die laagdrempelig zijn en een positieve blijvende impact hebben op de (geestelijke) gezondheid van mensen en hun omgeving. Dat is waarom wij doen wat we doen!

Wil jij leren, groeien en werken voor een commercieel en maatschappelijk betrokken bedrijf, neem dan contact op met Willem.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.