Nu solliciteren

Acquisitie medewerker in Amsterdam!

Functie acquisitie medewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over ons

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat ernaar streeft het probleem van duizenden internationale studenten en jonge expats te verhelpen. Namelijk het probleem om vanuit het buitenland een geschikte woonruimte te vinden. In samenwerking met beleggers kopen, renoveren en managen wij vastgoed in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Tilburg, Nijmegen en Enschede. Deze aangekochte appartementen worden omgebouwd tot gemeubileerde studentenwoningen van hoge kwaliteit.

De functie

Jouw stage bestaat uit de twee onderdelen: 1. Allereerst zijn wij als bedrijf continu opzoek naar nieuwe vastgoedeigenaren die hun vastgoed willen verkopen of verhuren via ons. Maandelijks sturen wij mailings via de post naar potentiële vastgoedeigenaren waar vervolgens afspraken mee worden gemaakt. Samen met ons team begeleid jij deze acquisitieprojecten. 2. Tevens ben jij het aanspreekpunt (customer service) voor onze huidige huurders. Meer dan 600 studenten moeten begeleid worden in de periode dat zij via ons een woning huren. Samen met ons team ga je aan de slag om ervoor te zorgen dat de huurders worden begeleid tijdens hun contractperiode.

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Deze werkzaamheden dien je grotendeels zelfstandig uit te voeren, maar eventueel ook in samenwerking met de betreffende verantwoordelijke collega’s.

Gewenste profiel

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Kantoor in de rivierenbuurt in Amsterdam (vlak bij de Rai). Volledig verzorgde lunch (in de zomer eten we buiten in de tuin van kantoor). Bijna iedere vrijdag borrel op kantoor.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.