Nu solliciteren

Commerciële stage bij jong bedrijf in Hoofddorp!

Functie Commercieel Binnendienst
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hoofddorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wij zijn Charles. En Charles zorgt ervoor dat elk cadeau een verbluffende indruk achter laat. Charles is een webshop waar je fijne borrelpakketten, olijfolie-geschenken, wijncadeaus en champagne-verrassingen kan organiseren voor particuliere en zakelijke relaties. Charles vindt dat je speciale momenten moet vieren en Charles kan ervoor zorgen dat je de perfecte proost-artikelen op elk adres in NL en daarbuiten kan laten bezorgen.

Charles is opgericht door twee gedreven ondernemers die met een passie voor kwaliteit onderscheidend willen zijn binnen de geschenken en cadeaupakketten branche. Charles bestaat inmiddels uit een team van 25 personen die vanuit Hoofddorp dagelijks voor vele klanten de geschenken verzorgen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wij vinden het belangrijk dat je van nature servicegericht en vriendelijk bent. Je beschikt over een commerciële instelling en kan je makkelijk met computer systemen overweg. Daarnaast spreek en schrijf je foutloos Nederlands en kan je je ook in het Engels verstaanbaar maken. Het is fijn als je ervaring hebt, maar het is vooral belangrijk dat je niet snel van je stuk gebracht kan worden en dat je stress bestendig bent in de drukke kerstperiode.

Wat bieden wij

Ook als stagiair krijg je bij dit bedrijf de ruimte om volledig mee te draaien, veel te leren en écht een impact te maken. In ons kantoor is de vibe jong, informeel, maar ook erg ambitieus. Zo spelen wij na een drukke dag graag een potje tafeltennis op kantoor en op vrijdagmiddag drinken we een biertje om de week af te sluiten.

Enthousiast geworden? Reageer dan met het volgende:

Korte motivatie waarin je uitlegt waarom deze stageopdracht goed bij jou past.

Jouw CV

Nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar hello@dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.