Nu solliciteren

Afwisselende stage HBO facility management

Functie Stage facility management
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je zelfstandig, beschik je over een flinke dosis ambitie en ben je op zoek naar een uitdagende tweede- of derdejaars Facility Management stage? Denk dan eens aan de kinderopvang. Never a dull moment bij Ska!

Wij hebben vanaf september 2021 plek voor een stagiair(e) Facility Management voor twee leuke opdrachten. We hopen je zo’n drie dagen per week op ons servicecentrum in Amersfoort te mogen ontvangen. De overige dagen werk je thuis.

Werkzaamheden

Opdracht 1

Je gaat meewerken aan de optimalisatie van het sleutelbeheer en het opzetten van sleutelbeleid.

Daarbij hoort ook een deel marktonderzoek met bijbehorende aanbevelingen over hoe zaken handiger en misschien zelfs verstandiger kunnen.

Ook werk je dagelijks samen met je collega’s van de afdeling facilitair aan de binnengekomen meldingen en leuke klussen uit de organisatie.

Opdracht 2

Je gaat meewerken aan de optimalisatie van huisvesting en restyling vraagstukken, zoals: verhuizingen, verbouwingen en herinrichten van onze locaties. Als onderdeel daarvan is het de bedoeling dat er een productenboek / catalogus ontwikkelt wordt, waarin al het meubilair staat dat door onze locaties besteld kan worden. Dat doen we zodat al onze locaties eenzelfde gezicht krijgen.

Ook hier werk je dagelijks samen met je collega’s van de afdeling facilitair aan de binnengekomen meldingen en leuke klussen uit de organisatie.

Wat je van de stage kan verwachten:

Gewenste profiel

Wat we van jou verwachten.

Wat bieden wij

Wat kan je van ons verwachten?

Met 45 kindcentra is dit bedrijf marktleider in Amersfoort. Je komt te werken in een team met enthousiaste en jonge collega’s. Er heerst een gezellige, informele sfeer en er is altijd tijd voor een antwoord op je vragen. Wil jij jouw steentje bijdragen? Solliciteer nu met jouw motivatie en CV!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.