Nu solliciteren

Maak een impact met deze marketing stage bij FGN in Utrecht!

Functie Stage Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Woerden
Uren per week 20 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300 - 500
Salaris opmerking Goede stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een brede en uitdagende stage bij een van de snelst groeiende fysiotherapie praktijken van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FGN is opgericht in 2019 en is sindsdien hard gegroeid tot een toonaangevende onderneming in de fysiotherapie. Op dit moment bestaat FGN uit 8 verschillende regio’s, van Friesland tot Zeeland, die ieder hun eigen merk voeren en leidend zijn in de regio.

Werkzaamheden

De stage marketing zal gericht zijn op het ondersteunen, leiden en uitvoeren van marketing activiteiten op het niveau van FGN en de diverse regio’s. Je bent daarmee een spin in het web en bent actief op zowel strategisch landelijk niveau alsook op operationeel regionaal niveau. Een van de projecten waar jij een bepalende rol in zult spelen is gericht op het in kaart brengen van de klantreis (“customer journey”). Daarnaast zul je een bijdrage leveren aan het nieuwe FGN website platform en diverse recruitment initiatieven.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Menno Werrie (06-24556368 of mwerrie@fyzie.nl), of kijk op www.fgn.nl en op www.fyzie.nl voor meer informatie.

Geïnteresseerd? Reageer dan snel op deze vacature voor 30 september.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.