Nu solliciteren

Stage Visual Design bij Clear Channel in Hoofddorp!

Functie Visual Designer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hoofddorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Jij komt ons vrijwel elke dag tegen en het wordt nu hoog tijd dat wij jou leren kennen. Wij zijn Clear Channel. Een wereldspeler op het gebied van buitenreclame met vestigingen in 22 landen. Je kent ons ongetwijfeld van bijvoorbeeld de abri's, of de digitale schermen langs de weg en in winkelstraten. Wij zijn succesvol en groeien hard, dus zijn we op zoek naar jou.

Werkzaamheden

De afdeling Create is een onderdeel van de Marketing afdeling. Create focust zich op het bedenken, visualiseren en uitvoeren van creatieve campagne concepten. Dus eigenlijk alles wat meer is dan een ‘standaard’ poster of digitale campagne. Dat kan zijn dat we bushokje omtoveren tot jungle, tot dat we voorbijgangers parfum laten testen in een reclame paneel. Recente creatieve voorbeelden vind je op ons Vimeo kanaal.

Taken waarmee je bijvoorbeeld aan de slag gaat zijn:

Je krijgt veel vrijheid, dus heb je naast bovenstaande taken nog geniale ideeën op het gebied van vormgeving? Deel ze vooral! Grote kans dat je jouw ideeën tijdens je stage in de praktijk kunt brengen.

Gewenste profiel

Je bent proactief, enthousiast en ondernemend. Met jouw commerciële instelling en creatieve talent help je bij het visualiseren van out-of-the-box campagne ideeën voor grote adverteerders als bijvoorbeeld Coca-Cola, Amazon Prime en Guess.

Wat bieden wij

Marketing & Communicatie stage gezocht?

Naast de Visual Design stagiaire zijn wij ook nog op zoek naar een Marketing & Communicatie stagiaire! Heb je interesse, solliciteer dan direct via het onderstaande mailadres!

Solliciteren?

Nu al zin om te beginnen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar Stefanie Kooijman via marketing@clearchannel.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.