Nu solliciteren

Marketing stage bij dit bedrijf (Het hele jaar door)

Functie Marketeer/Webdesign/ Content/Copywriter/ Email Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Noord-Holland, Zuid-Holland
Uren per week 16 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 400
Salaris opmerking In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf zoekt een stagiaire die ervaring heeft en/of ervaring wil opdoen binnen de marketingwereld.

Heb je een passie voor online marketing en wil jij een kick start voor je marketing carrière bij één van de snelst groeiende e-commerce agencies? Dan ben je bij het juiste adres!

We zijn een creatief online marketing bureau die de volledige online marketing verzorgt voor gerenommeerde bedrijven, waarbij we gebruik maken van Facebook Ads, Google Ads, Display Ads, Pinterest Ads en video marketing. Ons doel is om de online wereld te veroveren en uitgroeien tot een internationaal advertentiebureau.

Werkzaamheden

Als marketing stagiaire leer je het inplannen, managen en aansturen van online campagnes voor nieuwe en bestaande klanten. Denk hier vooral aan op Facebook, Google, Pinterest, Display en nog veel meer kanalen. Je leert hoe je een zo hoog mogelijk ROI (return on investment) van klanten kan behalen en hoe je voor de klanten de maximale return haalt.

Je krijgt in jouw stageplek veel vrijheid. Wij hebben veel ervaring in marketing dus je kunt ook van ons een hoop leren. Wij doen er samen met jou alles aan om ons bedrijf een stap verder te helpen. Het team is zelf ook WO/HBO afgestudeerd, en wij kunnen je goed ondersteunen met je opleiding/ scriptie.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ben jij onze volgende Youngster?

Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een korte pakkende motivatie te sturen naar email of via Stageplaza. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling via 020 299 1858.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.