Nu solliciteren

Stagiair HRM beschikbaar in Den Haag!

Functie Recruiter/HR-medewerker/Intercedent
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250 - 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

dit bedrijf Den Haag Overheid is per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair. Ben jij op zoek naar een leerzame HRM stage bij een uitzendbureau en ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan direct!

Als vestiging helpen wij verschillende overheidsinstanties met HR gerelateerde vraagstukken, recruitment is hierbij een belangrijk onderdeel van ons werk. Als HRM stagiair ben jij in het begin vooral bezig met het schrijven van vacatureteksten en het werven en selecteren van de juiste werknemers voor onze klanten. Als je recruitment eenmaal onder de knie hebt, nemen we je mee in verschillende operationele taken zoals de administratieve werkzaamheden en andere overkoepelende taken.

Werkzaamheden

Veelvoorkomende werkzaamheden die onze stagiaires onder andere zullen uitvoeren:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Binnen ons gezellige team in Den Haag beschikken wij over ruime kennis en ervaring in de uitzendbranche. Hierdoor krijg je de gelegenheid om je theorie in de praktijk toe te passen en je competenties maximaal te ontwikkelen. Tijdens deze gave ervaring krijg je ook een passende stagevergoeding tussen de € 250 en € 300 euro, dit zal afhangen van je beschikbaarheid. Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel fulltime als parttime (32 tot 40 uur) stage te lopen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.