Nu solliciteren

Uitdagende Human Resources stage in Amsterdam

Functie Stagiair Human Resource
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Onze organisatie is volop in beweging. Dit betekent dat er bij HR veel te doen is en dat jij als stagiair(e) veel kunt leren en oppakken. Wil jij werken bij een te gek merk en tijdens jouw stage volop ruimte hebben om jezelf te ontwikkelen? dit bedrijf is voor de periode vanaf september 2021 opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) die staat te springen om onderdeel te zijn van een dynamisch jong team.

Werkzaamheden

Jouw stagewerkzaamheden bij dit bedrijf Als stagiair(e) bij dit bedrijf werk je mee op onze HR-afdeling, waar je met diverse facetten en werkzaamheden met betrekking tot het personeelsvak in aanraking komt. Van in-, door- tot uitstroom, arbeidsvoorwaarden en talentontwikkeling. Daarbij werk je administratief en ondersteunend mee en vragen wij je actief mee te denken. Verder staan er verschillende strategische HR thema’s op de agenda, dus genoeg ruimte om mee te werken aan toffe projecten.

Wanneer je naast deze werkzaamheden vanuit je opleiding een extra opdracht moet doen, dan kan dat uiteraard bij dit bedrijf, en kijken we samen naar leerzame mogelijkheden met toegevoegde waarde.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Klaar voor revolutie bij dit bedrijf? Dan kijken wij uit naar jouw motivatiebrief, cv en foto op email.

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Maxine Klesman, Maxine.Klesman@ChaudDevant.com, +31 (0) 20 494 6919.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.