Nu solliciteren

Stagiair commercieel consultant verduurzaming

Functie commercieel medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Rotterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij van dichtbij meemaken hoe een commercieel proces werkt? Wil je leren hoe je een klant definitief kan overtuigen? En dit in een dynamische branche en binnen een bedrijf wat continue in beweging is? Reageer dan nu op de functie Stagiair commercieel consultant verduurzaming.

Werkzaamheden

Als commercieel consultant help je mee om nieuwe klanten aan dit bedrijf te binden doormiddel van calls en social media, maar als jij nieuwe ideeën hebt om succesvol klanten te werven dan krijg je daar ook de ruimte voor. Je krijgt energie van leuke en vruchtbare gesprekken die kunnen leiden tot het inplannen van een afspraak. Je weet met jouw skills interesse te wekken voor onze producten. Ook wordt je betrokken in de rest van het sales proces en je wordt gevraagd mee te denken om passende oplossingen te vinden voor onze (potentiële) klanten.

Gewenste profiel

Je hebt geen angst om contacten te leggen en gaat hier leren om op een positieve en overtuigende manier potentiële klanten te benaderen om deze mee te nemen in de wereld van duurzame energie. Je gaat bijdragen aan een groenere wereld door het versnellen van de energietransitie. Wij helpen klanten om te verduurzamen en tegelijkertijd kosten te reduceren door o.a. zonnepanelen te plaatsen. Deze duurzame oplossing ga jij vertalen naar de (potentiële) behoefte van de klant. Je bent optimistisch en oplossingsgericht ingesteld, hebt doorzettingsvermogen, creatieve vaardigheden en houdt van gezelligheid. Plezier staat bij dit bedrijf voorop!

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.