Nu solliciteren

Veelzijdige, gevarieerde HBO communicatiestage in Hilversum

Functie Communicatie, voorlichting en PR
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Hilversum
Uren per week 16 - 28
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De dit bedrijf is een beroepsvereniging In een klein, gezellig team verzorgen de medewerkers op kantoor de dagelijkse werkzaamheden. Met ruim 1100 leden die iedere dag professionele voetzorg verlenen, is het een dynamische werkomgeving.

Blogs, voorlichtings- en promotiemateriaal, grafische bewerkingen, social media, websitebeheer: een kleine samenvatting wat een communicatiefunctie binnen onze vereniging inhoudt.

Werkzaamheden

Als stagiair Communicatie & PR werk je nauw samen met twee andere communicatieprofessionals. Samen buigen we ons over de adhoc werkzaamheden, maar bedenken we ook plannen die passen bij de ambities en opgestelde jaarplannen om de belangen van alle podotherapeuten in Nederland te behartigen en de podotherapeut meer bekendheid te geven in Nederland. Daarnaast heeft studentenwerving hoge prioriteit; iets waar jij als student (als onderdeel van de doelgroep) een actieve bijdrage in kan leveren.

Gewenste profiel

Voor deze stage zoeken we een assertieve, doortastende, vrolijke, flexibele communicatiestudent. Uiteraard heb je goede kennis van de Nederlandse taal en een leuke vlotte schrijfstijl die zowel ingezet kan worden voor de podotherapeuten als voor clienten die de podotherapiepraktijken bezoeken.

Wat bieden wij

Als stagiair word je meegenomen in de dagelijkse werkzaamheden. Zelfstandig werken wordt gestimuleerd en eigen inbreng gewaardeerd. Ons kantoor zit op loopafstand van station Hilversum Sportpark. De werktijden zijn in overleg en flexibel.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.